Kush jemi ne ?

Ne jemi një grup i organizatave që bashkojnë burimet e tyre për t’u marrë me situatën e krijuar nga pandemia Covid-19, në veçanti ndër më të prekurit, pavarësisht kombësisë ose situatës administrative. Lista është e vendosur në fund të faqes dhe aktualizohet rregullisht.

Përdorimi i të dhënave personale të mbledhura

Ne mbledhim të dhëna personale ndonjëherë të ndjeshme siç janë mosha ose adresat postare. Ne e bëjmë këtë vetëm për të organizuar ndjeshmeri në lidhje me vullnetarët dhe për të siguruar ndihmën e nevojshme në lidhje me kerkusit. Ne do të kërkojmë në mënyrë sistematike autorizimin tuaj para transferimit të këtij informacioni në një nga organizatat e përfshira dhe ju mund të kërkoni në çdo kohë fshirjen e këtyre të dhënave.

Nëse keni ofruar ndihmë, mund të kërkoni fshirjen e këtyre të dhënave duke dërguar një email në adresën contact@rennescovidsolidarite.info

Nëse keni nevojë për ndihmë, mund ta bëni duke dërguar një email në sos@rennescovidsolidarite.info

Ne do te vendosim ne dispozicion se shpejti nje numer telefoni per te organizuar solidaritetin. Ne do ta publikojme ate ketu sapo te jete e mundur dhe ju do te mundeni gjithashtu te kerkoni kto materiale permes telefonit.

Periudhat e ruajtjes së të dhënave tuaja

Ne do t’i ruajmë të dhënat tuaja për aq kohë sa ju na lejoni. Në rrethanat aktuale është e vështirë të dihet saktësisht kur situata do të jetë “më pak e keqe”. Ne synojmë t’i ruajmë ato deri në fillim te verës dhe do të kthehemi tek ju pas kësaj për të vendosur së bashku se si i menaxhojmë këto informacione.